Hvordan kommer du i gang med analsex?

Nøgleordet i forhold til analsex handler om tillid når du skal i gang med analsex. Hvis du ikke er helt sikker på det med at få noget op bagi – ofte kaldet “sport i 2’eren” blandt venner – så kan det godt betale sig at forberede sig grundigt. Jeg har tidligere omtalt udrensning via skylning, og for nogles vedkommende kan det at øve sig med en dildo hjælpe på at forlige sig med fornemmelsen.

Hvis du og din partner har talt dette igennem, så kan I også aftale handlingen på forhånd. Hvis manden er tålmodig kan kvinden sagtens komme til at nyde dette, men det kræver den rette form for tålmodighed. Det er jo en større ting der skal modsat vej af det naturlige, normalt afføring. Så derfor betaler det sig også at lytte til kroppens signaler. Når først penis er ført ind er selve støddene ikke noget problem, så længe I har husket glidecreme. Faktisk er der mange nerver i selve endetarmskanalen, og mange kvinder fortæller, at de nyder dette når først den indledende fase er overstået.

Det skal derfor betragtes som et eventyr, og som alle eventyr skal disse opleves på den måde der passer netop dig.

Held og lykke med projektet. 🙂

One Response to “Hvordan kommer du i gang med analsex?”

Leave a Reply