Seksualundervisning – ikke kun i skolen…

Alle forældre bør vide det. Deres børn er født nysgerrige, og de stiller spørgsmål. Her til aften havde DR en udsendelse om sikker sex-kampagnen, herunder også med sangen “Den jeg elsker”, som var med til at gøre brugen af kondom mere anerkendt, fordi kendte kunstnere stod bag kampagnen.

Det er ikke kun i forhold til analsex, at kondomet er vigtigt. Det er også vigtigt, når du scorer en kvinde på et diskotek, og for kvinderne når de får en mand med hjem fra en bytur. En hyggestund kan hurtigt blive til pinlige scener hos lægen, lange behandlinger – og i værste fald stadigvæk medføre alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser…

Elsker du din kæreste, er du også med på at beskytte dig selv, din partner og hinanden.

Længere er den ikke!

Men den slags moral hører også med når børnene spørger ind til det emne. Og det er alt for vigtigt til at overlade til skolerne. Vi må være vores ansvar voksent når vi sætter børn til verden. 🙂

Leave a Reply