Glidecreme – test af tre forskellige slags

I denne test af tre forskellige slags glidecreme kan man allerede fra starten af konstatere, at det ikke er prisen der altid afgør hvad der er det allerbedste.

Testen blev foretaget mellem disse tre mærker:

Testen blev foretaget med kondom i forbindelse med en kunstig fleshlight for at mærke dels glideeffekten, men også holdbarheden for at kunne efterligne den tørhed man ville have, hvis man f.eks. dyrkede analsex, hvor kroppen ikke selv leverer den fugtighed vi ellers kender fra ‘almindelig’ sex i skeden…

Konklusionen var klar: den første (ID Glide) var nærmest som vand og måtte efter kort tid gentages – og den ville ikke være specielt komfortabel hvis man i kampens hede glemmer at tjekke friktionen. Nummer to (Durex Play) var noget bedre, men kunne ikke slå testens billigste, nemlig Protex glidecreme.

Protex virkede mere som en slags gele – mere drøj i brug, og holdt meget længere end de andre.

Det var faktisk ganske interessant for de fleste ville nok tro, at pris og kvalitet automatisk fulgte hinanden, men det er altså ikke tilfældet.

Så nu ved du hvad I skal have fat på, hvis I en dag vil have lidt sjov med sport i 2’eren.

Rigtig god fornøjelse. 🙂

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.