Analguiden.dk – Hvad kan du finde her?

Analguiden.dk var ledigt, og så valgte jeg at oprette domænet. Så blev der installeret lidt WordPress og et tema, og nu er domænet oppe og køre.

Hvad nu?

Alle taler om analsex. Det er spændende, frækt, spændende – og kan gøres både RIGTIGT og FORKERT. Det vil du altsammen kunne læse mere om her på Analguiden.

Der er indtil videre 7 kategorier udover den ‘obligatoriske’, nemlig ikke kategoriseret, og det er følgende:

  • Analsex
  • Introduktion
  • Podcasts
  • Sygdomme
  • Viden om
  • Videocasts
  • YouTube-delinger

Kategorierne forklarer næsten sig selv. Alt der omhandler dette tabubelagte hul vil blive behandlet. Hver ting til sin tid. Det skulle gerne blive en værdifuld resource som du kan bruge som opslagsværk. Det supplerer den blog jeg tidligere har skrevet, og fortsat skriver på, nemlig Løst og fast om sex og samliv.

Det indlæg du sidder og læser nu hører til kategorien Introduktion, for det er jo min forklaring på HVORFOR bloggen bliver startet, og hvorfor domænet er registreret.

Du er som læser altid velkommen til at skrive en kommentar. Første indlæg du skriver skal lige tjekkes – og derefter er der frit slag. ‘Frihed under ansvar’ som jeg kalder det. Akismet er installeret for at begrænse spam-kommentarer. Det gider vi nemlig ikke spilde tid på. Jeg vil meget hellere have en god og livlig debat, og derfor denne start-kontrol som forhåbentlig kan sikre, at det er rigtige mennesker der taler sammen. Du må gerne sige din mening. Men udvikler tingene sig i mudderkast bliver du blokeret. Så er det sagt… 🙂

God fornøjelse med Analguiden.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Introduktion. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.