Hvorfor glidecreme er vigtig

Du har sikkert set introduktionsvideoen til emnet. Den handlede om glidecreme. En vigtig information om analsex er, at glidecreme er en absolut nødvendighed. Anus har ikke samme fugtighedsevne som skeden hos en kvinde. Tarmen har meget tynde slimhinder, og derfor er det vigtigere end nogensinde at huske kondom i forbindelse med analsex – og til det formål bør glidecremen være vandbaseret.

Hvis I kender hinanden rigtig godt kan I godt gå fra skeden over i analsex – men aldrig den modsatte vej. Tarmen indeholder en bakterieflora som ikke egner sig til ‘almindelig’ sex bagefter.

På dét område er mange blevet påvirket af pornoindustrien, for i disse film ser man kvinder tage penis i munden lige efter den har været i gang med sport i 2’eren. Dette kan absolut ikke anbefales. Men hvis der derimod er brugt kondom kan dette tages af, og så kan der laves et blowjob i forbindelse med at penis nu stadig er ren.

Erfaring er alfa og omega. Når først en kvinde har lært at slappe af i ringmusklen kan denne form for sex godt dyrkes mere eksotisk, men forvent ikke det sker første gang hun prøver dette. Vær særligt opmærksom på, at god analsex handler om at lytte til hinanden. Som mand skal du være opmærksom på de signaler hun udsender. Du vinder intet ved at være utålmodig. Tværtimod. Det handler om at være meget forsigtig i starten, at hun er varmet godt op, og at I begge har fokus på hinanden og taler godt sammen for at dette kan blive en god oplevelse.

Der er op imod 8000 nervebaner ned til tarmen, og derfor KAN dette blive en meget speciel oplevelse for kvinden når bare begge parter er indstillet på at hygge sammen på den helt rigtige måde – og det kræver fugtighed. Masser af glidecreme så modstanden bliver så lille som mulig til at starte med.

Hvis I er generte i forhold til at gå ned på apoteket og købe kondomer og glidecreme kan I med fordel handle hos Kondomaten. Mere om kondomer i næste indlæg her på Analguiden.

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.