Tankeeksperiment: hvem læser bøger om sex?

Lad os lige lave et tankeeksperiment sammen. Hvem tror DU læser bøger om sex? Vi kan ikke bare tælle hvorvidt der er flest mænd eller kvinder der skriver mest om sex, så den vej er ikke farbar.

Der er heller ikke officielle statistikker, mig bekendt, om hvilket køn låner hvad på biblioteket. Boghandlerne er nok også ret uvidende om det, for de fleste vælger nok at bestille den slags online…

Men jeg kan supplere dette tankeeksperiment ved at nævnte et eksempel fra mit eget liv. Jeg var 11 da jeg læste en bog om G-punktet, opkaldt efter sexologen Gräfenberg der beskrev dette punkt forrest i kvindens skede. I den alder læste alle andre porno hvis de endelig skulle nærme sig emnet sex. Senere har folk været overrasket når jeg bl.a. har anmeldt Jakob Olriks bog Mer’ og BEDRE sex. Som om det skulle være useriøst for en mand at beskæftige sig med tanken om vi alle kan blive BEDRE til at dyrke sex.

Enhver der har snuset til østens tankegang ved, at den vigtigste legemsdel er HJERNEN. Evnen til at slappe af, nyde nuet, nyde smag, duft og synsindtryk, nyde hinanden. Pokkers mange mænd har så travlt med alt andet, og vil gerne PRÆSTERE – og ender derfor med for tidlig sædafgang fordi de ikke har lært at styre den legemsdel DE tror er vigtigst.

Trenden med Fifty Shades of Grey er ikke ny. Tværtimod! Mange kvinder vil huske Harold Robbins. Denne forfatter solgte over 750 millioner eksemplarer af sine bøger – han døde i 1997. Den første bog jeg læste af denne forfatter var Farvel, Janette. Jeg har senere i livet anskaffet alle de bøger jeg kunne finde af forfatteren, for han er en unik forfatter på sit felt.

Hvem læser så de bøger? Du kan jo fuldføre tankeeksperimentet ved at se hvem der har denne forfatters bøger på hylden, og måske spørge der hvor du finder den slags bøger… Det BURDE være begge køn der læste disse bøger. Vi burde for længst være kommet over genertheden ved at beskæftige os med sex. For voksne er meget af det magiske ved kroppenes sammenfletning et forsvundet kapitel. Alt for mange vil hellere køre lige-på-og-hårdt. De glemmer den symbiose som naturen giver os mulighed for at nyde.

Hvad har det i grunden med analsex at gøre? På sin vis faktisk ALT. Det er først når vi lærer at værdsætte hinanden fuldt og helt, at vi lærer at have den fornødne disciplin til at kunne dyrke dette grundigt og ordentligt.

Til manden som nu tænker: “Sikke noget ævl!” så kan partneren jo tilbyde ham at lade sin røv komme på komedie…

Så KUNNE det være diskussionen fik en anden tone, for mon ikke enkelte har prøvet at få trykket mellemkødet under et godt blowjob? Men ligefrem få jaget noget stort ind af bagkanalen? Nå, nej. SÅ må det godt foregå meget langsomt… Det sidste kunne man for nylig læse da nogle prostituerede fortalte at deres næstmest benyttede ydelse var “græsk til manden” – det mest brugte, har alle sikkert gættet, blowjobs.

Så mænds besøg hos hyrede kvinder er altså tabu-belagt, for den slags vil man helst ikke tale om. Så står fordommene i kø for at komme frem. De må da være halvperverse, tænker nogle. Andre ville tænke, at det måske var langt mere naturligt hvis mænd begyndte at tale med deres koner hjemme i privaten om hvad begge havde lyst til.

For sandheden er jo, at en del kvinder ikke kan få deres mænd til at give DEM oralsex. At vi andre kan undres fordi vi for længst har nydt denne form for forspil er en helt anden sag. For ingen lytter til manden som fortæller om bløde sider når HAN får sin kvinde til at spinde. Så vil vi langt hellere høre om den smart-ass som var ude og duske hele weekenden. Det synes nogle åbenbart er mere macho.

Dyrk de bøger DU foretrækker. Men har du aldrig læst en erotisk roman, så prøv det. Når konen eller kæresten er færdig med Fifty Shades of Grey i et af de tre bind, så prøv at LÆSE bogen… “Jamen, er det ikke den bog de laver grin med i Live fra Bremen?” Jo, det er det, og ved du hvorfor? Fordi det er nemmere at lave grin med noget man ikke selv har lyst til at efterforske…

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.