Det ‘forbudte’ hul

Tidligt i livet forbinder mange numsen som det ‘forbudte’ hul. For en del mennesker forbliver dette et tabu. Hvor en del har fundet ud af spændingen ved analsex er der stadig enkelte som finder det enten ulækkert eller ‘underligt’…

Det er ganske morsomt at vi mennesker vedbliver at være i en situation hvor vi ikke udforsker tingene. Som jeg tidligere har skrevet om findes der muligheder for at skylle ud hvis frygten skyldes tanken om ‘der kommer noget med ud’ – og det får stensikkert kvinden til at slappe bedre af hvis måsen er renset, men altså også rent hygiejnisk, at udforskningen kan være mere “ren”.

Hvad er DINE tanker om analsex? Kommentarfeltet bider ikke, så du er velkommen til at skrive en kommentar. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.