Tålmodighed og tillid

Tålmodighed og tillid er nøgleingredienser i god analsex. Det kræver forberedelse, langt forspil, spændende leg, og at respektere sin partner. Din kæreste vil måske være nervøs første gang, og her er det vigtigt, at hun kan have tillid til du lytter til hendes signaler.

Glidecreme er vigtig. Husk det, og hav det klar efter du har leget med oralsex. Slik, kys, nus, pil og leg med hele spekteret i underlivet før du begynder at koncentrere dig om anus. Jo mere du viser, at det er hele kroppen du er vild med, jo mere begæret vil din kæreste føle sig. 🙂

Den første fejl mange mænd begår er at tale om analsex hele tiden. Det viser utallige brevkasser. Det nytter ikke noget at blive ved med at plage. Et nej ER et nej – og det er vigtigere i stedet at gøre det til en positiv ting at lege med hele spekteret i det seksuelle end at gøre hvert delmål til verdens vigtigste sag.

Hvis flere mænd lærte dette ville der nok være mindre modstand rundt i de danske senge…

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Analsex og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.