Tålmodighed og tillid

Tålmodighed og tillid er nøgleingredienser i god analsex. Det kræver forberedelse, langt forspil, spændende leg, og at respektere sin partner. Din kæreste vil måske være nervøs første gang, og her er det vigtigt, at hun kan have tillid til du lytter til hendes signaler.

Glidecreme er vigtig. Husk det, og hav det klar efter du har leget med oralsex. Slik, kys, nus, pil og leg med hele spekteret i underlivet før du begynder at koncentrere dig om anus. Jo mere du viser, at det er hele kroppen du er vild med, jo mere begæret vil din kæreste føle sig. 🙂

Den første fejl mange mænd begår er at tale om analsex hele tiden. Det viser utallige brevkasser. Det nytter ikke noget at blive ved med at plage. Et nej ER et nej – og det er vigtigere i stedet at gøre det til en positiv ting at lege med hele spekteret i det seksuelle end at gøre hvert delmål til verdens vigtigste sag.

Hvis flere mænd lærte dette ville der nok være mindre modstand rundt i de danske senge…

Nøgleord: , .Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.