Behageligt vs. Ubehageligt

Lad os lige få en fordom af vejen først. Mange mænd TROR de kan lide forspil – men det lader til mest af alt at handle om at få den suttet af. Hvor meget elsker de selv at GIVE oralsex – slikke kvinden?
Déri ligger en stor del af årsagen til mange mænd aldrig får noget analsex med deres kvinder.

Ja, undskyld hvis sproget er ALT for tydeligt, men nogen måtte jo tage bladet fra munden for at få jer ud af den daglige trummerum… 😀

Hvis flere mænd læste Jakob Olriks bog MER’ og BEDRE sex ville diskussionen om at slikke kvinden forstumme helt, for så ville mændene vide HVORFOR de skulle se at komme i gang.

Det er så macho for nogle at LADE SOM OM de ved alt om sex, men den erfarne ved, at jo mere erfaren man bliver, jo flere nuancer lærer man at kende. Alt fra det tekniske til det legende, fra det mindre kendte til det nye og knap så udforskede. Et eventyr om man vil, hvis begge parter ER parate til at eksperimentere mere end standard-miussinæren som sidste krydderi før natteroen…

Læs Jakobs bog, og glæd dig til næste artikel her på analguiden.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Analsex og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.