Kom videre med god analsex

Som jeg tidligere skrev i artiklen Hvordan kommer du i gang med analsex, så handler meget om tillid, god planlægning, glidecreme og gensidig tiltrækning.

Kvinder og mænd er helt ens på dette område – så homo- og heteroseksuelle har ‘alt’ til fælles lige hér… Måsen er ikke selvfugtende. Det kræver fugtighed udefra og ophidselse at kunne gennemføre et vellykket analt samleje.

Som med alt andet i sexlivet handler det om, at tingene ikke bliver trivielle. Find en god flaske vin en aften, find den gode musik I begge nyder. Køb lidt duftlys. Skab den stemning I begge nyder.

Der er mange nerver der går gennem hele kroppen. Der er ingen tvivl om, at når den første nervøsitet er overstået er der potentiale for mange sjove oplevelser. Men mænd bør sætte sig ind i seksualitetens univers for at kunne få de gode oplevelser frem.

Som jeg tidligere har været inde på er et af de steder de fleste mænd nærmest er helt blinde overfor. Sjovt nok vil en mand gerne have et blowjob, men er selv håbløst bagud når det gælder at give en kvinde oralsex.

Hvis ikke du har været blandt de dygtige, så start med en 69’er, og vis du tænder på hele kvindekroppen. Det vil være et vigtigt skridt i retning af bedre nydelse, og det er jo det sex handler om, ikke sandt? 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Analsex og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.