Stå ved din(e) lyst(er)

Der er så mange der gerne vil fortælle hvad DE mener er det rigtige at gøre i forskellige situationer. De elsker at påvirke andre til at gøre som dem. Har du nogensinde tænkt over hvor lidt du giver dig selv lov til at stå ved din(e) lyst(er)? Prøv lige at tænke lidt over det før du læser videre… 🙂

Der er så meget vi mennesker glemmer at tjekke, fordi vi glemmer, at give os selv plads til at efterforske tingene. Det gælder bestemt ikke kun inden for det seksuelle. Tænk blot på politik, videreuddannelse, din passion, dine hobbies.

Hvad brænder du for? Se det i øjnene, og prøv det.

Glem hvad andre tænker. Hvis du har lyst til at prøve en swinger-klub, så læs om det, spørg folk der kender til det, og prøv det af.

Mange siger, at nogle lyster kun er lyster – og ikke behøver blive udforsket. De kan sagtens have ret, men tænk hvis du fandt ud af det var det bedste du nogensinde fik gjort, at du fik det prøvet?

Giv dig selv lov til at følge din(e) lyst(er)… 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.