Gennemsnitlig sex – serie på 10 afsnit

Hvis du også har et smart-tv, så har du faktisk muligheden for at se en rigtig sjov serie, som hedder Gennemsnitlig sex. I den serie udtaler flere par sig om emnet sex, og der er noget at lære for alle parter – og et rigtig godt oplæg til sød snak hvis I hidtil har haft lidt svært ved at få taget snakken om hvad I kan lide, og hvordan jeres sexliv kan blive bedre.

Det er aldrig for sent at komme i gang, og serien kan varmt anbefales. Jeg synes der var mange gode pointer, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at I også vil tænke det samme når I har set serien. Hvert afsnit tager ½ time, så det er ikke helaftensfilm hver gang…

God fornøjelse med serien, og håber det kan styrke jer alle til rigtig god sex. Fortsat god Påske. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.