Serien 7 dage med sex

Engang imellem kan man godt få sig lidt af en overraskelse, når man ser tv. Jeg så forleden serien 7 dage med sex gennem Viaplay på mit Apple tv. Det var lidt af en øjenåbner. Mange ægtepar har alvorlige problemer med sexlysten.

Vi har hørt det før. Tænk dig til når der på en uge, hvor aftalen gensidigt er en aftale om mindst sex en gang pr. dag, at det så mislykkes hele tre ud af syv dage… Det konkrete par fik meget ud af ugen, men det er alligevel tankevækkende, hvis den seksuelle energi mangler i så mange forhold, som man til tider taler om.

Det er en potentiel bombe under hele samfundet. Forestil jer lige, hvis bare halvdelen af alle par hvor forholdet er blevet mere til et “venskab” end et forhold, valgte, at forlade hinanden…. Der ville blive akut mangel på rigtig mange boliger.

Derudover kan det ikke siges for tit. I SKAL pleje forholdet. Sørg for kærestetid, sørg for hygge under alle faserne, lige fra forspil til efterspil. Det er den vigtigste investering I kan gøre, hvis I har lyst til at blive sammen. Rigtig god fornøjelse, og rigtig god weekend. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.