Oralsex

Ganske som analsex kan være kontroversielt, så var der forleden en tråd hvor folk blev forargede, fordi en kvinde havde arrangeret sit liv således, at hun havde en aftale med en mand, som lejlighedsvis kom forbi, og gav hende oralsex, og gik igen.

Nogle følte, at denne mand blev undertrykt fordi hun stillede krav uden at gøre gengæld. “Hvorfor mon?” tænkte jeg, for nu er jeg selv meget glad for at have en kvindes lår som ørevarmere. En 69’er hvor begge parter giver gensidig oralsex er endnu bedre, men det første er slet ikke spor ubehageligt. Hvis hygiejnen er i orden, så er det ren fornøjelse. Effekten udebliver heller ikke hos kvinden, hvis manden ved hvad han har med at gøre… 🙂

Det er så sjovt at se hvordan ANDRE vil fortælle hinanden hvordan DE skal leve DERES liv. Hvorfor ikke bare lade folk vælge selv? Hvis de vil indrette sig på bestemte måder, så lad dem dog gøre som de begge har lyst til. Så længe det er voksne mennesker, der indgår aftaler, som passer dem, hvorfor skulle vi andre så blande os i den sag?

Leave a Reply