Glædelig jul – brug ferien frækt

Jeg vil gerne ønske alle bloggens læsere en rigtig Glædelig jul, samt et rigtig Godt nytår. Husk at bruge juleferien frækt. Nu får I tid til at fokusere på hinanden, og hvorfor ikke udfordre hinanden i denne søde juletid?

Et godt forhold skal plejes, og der er bare ingen undskyldning, når man har ferie, vel? 🙂 Hvis I først glemmer hinanden, kan det hele ligesom være ligegyldigt. Så vær opmærksom på hinanden, få prøvet tingene af, få talt sammen, få prøvet nogle nye ting.

Rigtig god fornøjelse derude i det ganske danske land. 🙂

Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.