Legetøj i det nye år

Håber I alle er kommet rigtig godt ind i det nye år. Et år med forhåbentlig masser af nye eventyr og oplevelser på lagenerne. Nu har I haft lejlighed til at holde juleferie, og for dem i forhold, håber jeg I har kunne nyde hinanden. I har i hvert fald haft tiden, og muligheden for det…

Nu handler det om at tage imod alt det som et nyt år bringer, og selvom temperaturen er på vej ned under gulvbrædderne, så er det ikke til at komme udenom. De mørke stunder giver altså bare lyst til at holde varmen på den lidt sjovere måde.

Derfor er det også tanken at fortælle lidt om legetøj i det nye år. Hvordan I bruger det, og husk endelig at få bestilt glidecreme med. Det giver vigtig smøring til friktionen da vi som mennesker, som bekendt, ikke kan skabe smøring til leg i bagdøren…

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.