Brug Påsken på lidt sjov

Det kan være en rigtig god anledning til at lege lidt mere udfordrende her i Påsken, især når man tænker på, at I faktisk får nogle fridage hvor I kan sove længe. I kan udforske hinanden lidt mere intensivt og med langt mindre stress når I ved, at I kan sove længe efter I rigtig har givet den gas.

Alligevel oplever man par, som slet ikke udfordrer dette. Fridagene klattes væk, og forholdet får ikke den fornødne energi, så mit bedste råd til jer som par er at få talt mere sammen, kysset mere, og få lidt mere gas på sexlivet nu hvor I får foræret en masse tid til hinanden.

For at sige det ligeud: hvis ikke du har lyst til at give den gas med din partner, så er du enten i det forkerte forhold, eller også har du de forkerte prioriteter i forhold til jeres relation. Så er det på høje tid, at du får læst min e-bog Kend din kæreste.

Med de ord: god Påske. 🙂

Leave a Reply