Jo mere vi taler om det, jo mindre dyrker vi det

Vi taler om sex som aldrig før, og alligevel viser det sig, at vi aldrig har dyrket mindre af det. Det gælder ikke kun analsex, men i det hele taget alt det vi taler ihjel. Der er en vej ud af mørket. Læs hvordan lige her.

Vi får udstillet billeder og film til morgen- og aftenskaffen, senest med den video som blev delt af gymnasiestuderende. Lad mig straks sige, at alene beskrivelsen var så ubehagelig, at jeg ikke har set denne video, og jeg er bestemt heller ikke interesseret.

Jeg har sagt det før. Hvis folk har behov for porno kan de bare smutte over på sitet xnxx.com. Så blev dén ged barberet! 🙂

Sex hører til i rette sammenhæng. Serien Gennemsnitlig sex på DR var god, fordi voksne mennesker blev interviewet om tanker og ideer i et sobert sprog med muligheden for både at fnise, grine, pjatte og causere over hvilke tanker de fik, når det enkelte spørgsmål blev stillet. Det var lykkedes at finde nogle par, som tydeligvis rent faktisk DYRKEDE sex sammen.

I dag gives der meget taletid til eksperter, som snakker det hele ihjel, og det bliver simpelthen dødsygt at høre de samme tips serveret på samme måde – og med travle hverdage er der næppe ret mange der gider støvsuge rosenblade hele næste dag, hvis manden bare er den samme egoistiske sk*derik, som ‘kun’ yder nogle få minutters interesse, hvorefter han vælter om på siden, og falder i søvn.

Ja, grin bare. Desværre er dette et meget gængs fænomen, og det er så ganske få, der siger tingene ligeud. Det duer bare ikke, og man forstår da så ganske vel hvorfor forsømte kvinder søger uden for forholdet, når det er dette de møder hjemme i soveværelset!

Støtter jeg derved utroskab?

Nej, egentlig ikke. Jeg siger bare tingene som de er. Vi elsker at snakke om tingene, men vi gør intet ved det, og det skyldes egentlig en grundlæggende mangel på respekt for kvindekønnet, fordi nogle mænd lever i en helt anden tidsalder end den moderne kvinde. Og glem ikke, at de fleste kvinder er alt for høflige til at KRÆVE deres ret i soveværelset!

De siger intet, men inderst inde brænder de efter passionen, forspillet – som gerne må tage mere end 37 sekunder 🙂 – og lysten til hinanden. Også anden halvleg for eksempel. Hvis en mand gider tage sig lidt sammen, vil meget af det tabte under en såkaldt præmatur ejakulation – for tidlig sædafgang på jævnt dansk – kunne reddes, hvis man gider tage anden runde med en mellemrunde, hvor man får styr på godt mellemspil (en slags forlænget forspil)…

Jo, mulighederne er der. Snakken må I tage sammen i JERES forhold. Og kære mænd derude i det ganske danske land: vær HELT sikker på, at hvis ikke du gider gøre noget ved jeres sexliv, så skal der nok komme en anden som vil værdsætte din kvinde når ikke du gider GØRE noget ved sagen. Læs mere om bedre sex ovre på Løst og fast om sex og samliv.

Kan det siges klarere? Tag jer dog sammen derude! Held og lykke med projekt bedre sex… 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Jo mere vi taler om det, jo mindre dyrker vi det

 1. Torben skriver:

  Gør du ikke lidt grin med os mænd når du siger det kun tager kort tid? Jeg synes du generaliser os!

 2. Henrik V Blunck skriver:

  Hej Torben

  Tak for din kommentar.

  Jeg er ked af, du misforstår mine tanker med at skrive indlægget. Jeg tager ikke stilling til hvem der holder længere eller kortere end andre. Derimod forstår jeg godt, at hvis kvinder oplever, at sexen bliver kedelig, og manden nærmest kun tænker på at få pistolen inden for i varmen, og skyder den hurtigt af, så er der ikke meget forspil i det.

  Jeg vil hellere inspirere folk til mere spændende sex, og en del af dette er også, at arbejde med sig selv, så man prøver nye teknikker, og lærer hvordan man gensidigt kan tænde hinanden. Selvom en kvinde er blevet våd i fugen, for nu at sige det populært, er det ikke forbudt at drille mere, kilde lidt, kysse, smage, snakke og finde gensidig glæde ved at trække oplevelsen lidt ud – på den fede måde.

  Jeg håber således, at det nu står klart, at jeg ikke generaliserer, men prøver at motivere – til glæde for begge parter.

  Igen: tak for din kommentar. Skriv gerne igen, når noget vækker din opmærksomhed. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.