God sex – mere end selve akten

God sex skal opbygges. Der skal varmes op. Vi skal udfordre hinanden. Det skal være sjovt. Det må gerne blive hedt, og man skulle gerne kunne mærke hinanden – mere end blot selve akten.

Der er skrevet mange bøger om stillinger, teknikker m.v. Mange arbejder med det at forhindre præmatur ejakulation (for tidlig sædafgang), og meget er skrevet om selve sexakten. Men hvor meget har du læst om hele begæret, forspillet og det at opbygge hele stemningen, der gerne skulle omgive denne forening af to mennesker?

Næppe ret meget, for der gøres langt meget ud af de lette løsninger. Hele det mentale spil overses af alt for mange, og derfor ender sex med at blive kedeligt – og ordinært.

Det kan du lave om på i jeres sexliv. 🙂

Det er ikke svært at finde gnisten, når vi er nyforelskede. Så gør alle en ekstra indsats for, at vise partneren, at vi savner dem, at vi vil dem etc.

Hvorfor ikke bevare denne gnist?

Og hvis denne gnist er døet lidt ud, hvorfor så ikke genoplive den?

Et af de tricks jeg har nævnt i Kend din kæreste er netop morgenritualet med kys fra morgenstunden. Alt for mange diskuterer om de har børstet tænder først, at de har morgenhår, og glemmer i den forbindelse, at ens partner KENDER disse ting. Når vi har set hinanden både når vi har det bedst og når vi f.eks. rammes af en influenza, hvorfor så være generte?

Sex skal være sjovt, og derfor håber jeg du vil bruge denne pinseweekend på, at genopfriske dit forhold. Genfinde energien, lysten, kærligheden og nærværet. Det er dén investering af din tid, som kommer flerfoldigt igen. Det kræver en indsats, indrømmet. Det kan være svært, at tage snakken om, at det hele er blevet en smule for trivielt, men tag snakken med kærlighed i stemmen, og vis din partner, at det rent faktisk betyder noget at genopfriske forholdet. Så kommer alt det andet helt automatisk.

Med disse ord, god pinse. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.