Analleg er ikke spor nyt

Man får hurtigt fornemmelsen, at analleg skulle være noget meget nyt, og meget u-udforsket. Det forholder sig faktisk ganske anderledes, såvel set ud fra et historisk som et generelt perspektiv. F.eks. stødte jeg på et spørgsmål, der blev stillet til sexolog Joan Ørting mens hun styrede en brevkasse på Ekstra Bladet. [Opdatering 17-01-2021: artiklen er fjernet, så linket er nu fjernet]

Jeg har også tidligere beskrevet hvordan prostituerede, ifølge flere undersøgelser, får to forespørgsler fra mænd. 70% af aktiviteterne er fransk – et simpelt blowjob – og det andet er den såkaldte græske afslutning til ham, hvor kvinden således benytter en strap-on dildo som penetrerer manden indtil denne får udløsning.

Forståeligt nok er kvinden på 61 ganske genert i forhold til emnet. Det er ikke alle, der tør tale fordomsfrit om dette, og der eksisterer stadig en vis tabuisering af emnet. Hvis en mand interesserer sig for sport i 2’eren med sin kæreste, er der nogle kvinder, der kalder ham pervers. Det har intet med sagen at gøre, hvis bare man gider give hinanden luft til at være åbne og ærlige med hvad der tænder én…

Her i denne sommerferiesæson skulle I måske prøve at tale åbent og ærligt om det. Hvorfor skulle man overdrage dette til en oplevelse med en prostitueret, fordi man måtte være for genert til at tale åbent og ærligt om det?

Nej, vel? Hvis man har et godt forhold, så burde man kunne tale åbent og ærligt om tingene, og det sammme gælder, hvis du sidder og brænder inde med et spørgsmål. Kommentarfeltet bider ikke, og du kan nøjes med at skrive dit fornavn i en kommentar. E-mail adressen kan ikke ses af andre læsere, men sikrer, at du får en e-mail straks der er svar på dit spørgsmål på bloggen…

Hvis der er noget du gerne vil vide mere om, så skriv. Hold dig ikke tilbage. Det er derfor muligheden eksisterer på en WordPress-blog som denne.

Fortsat god sommer til alle. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.