Analsex ulovligt flere steder i Amerika

I forbindelse med genudsendelsen af programmerne Størst på TV2 kom Peter Ingemann forbi Las Vegas, og her kom det frem, at analsex er ulovligt i Las Vegas. Man kan godt undre sig over amerikanerne engang imellem.

Legaliseret spil på store casinoer, al den sprut du kan ønske dig – og via døgnkiosker som vitterligt har åbent hele døgnet – og så vil man regulere folks lagengymnastik? 🙂

Amerikanerne kalder Guds eget land, og her mener man åbenbart, at man skal lovgive om hvordan folk dyrker sex med hinanden. Det lyder fuldkommen vanvittigt i år 2016, at man vil regulere hvordan folk dyrker sex med hinanden. Det er intet under, at intolerancen kan florere i et land, hvor man ikke kender forskel på offentligt og privat rum.

Ingen skal nogensinde bestemme hvordan vi dyrker sex, så længe det sker mellem voksne mennesker, der indgår i handlingerne med fuld accept.

Hvad er dine tanker om dette? Kommentarfeltet bider ikke. 🙂

Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Et svar til Analsex ulovligt flere steder i Amerika

  1. Pingback:Dyrk ikke sport i 2’eren hvis I skal til Brunei…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.