Sexlegetøj er ikke kun for de kinky!

I dag vil jeg godt lige nævne et par småting omkring sexlegetøj, som mange mennesker misforstår. Nogle mennesker tror, at det kun er kinky mennesker, som bruger sexlegetøj. Intet kunne være mere forkert, og hvorfor snyde sig selv for en lidt større forståelse for emnet? Som med alt andet på denne blog, så tager vi emnerne fordomsfrit.


For det første kan nogle opleve, at de gerne vil spice deres sexliv op. F.eks. kan kvinden ønske at have en buttplug bagi mens hun bliver taget vaginalt – eller omvendt. Der kan også være et ønske om at prøve at eksperimentere med onani. For kvinder, som kan have svært ved at få orgasme kan det være en god ide, at eksperimentere både på egen hånd, men også fælles, så man får lidt indblik i sin egen krop og ens erogene zoner.

Manden kan også få et arbejde, hvor han er væk flere dage i træk, og så kan en vibrator eller en dildo være en kærkommen mulighed for at supplere frække sms’er, videochats, telefonsex eller andet med en fysisk tilføjelse.

Hvad mange andre til gengæld slet ikke er klar over, er også at potensen kan svigte – både midlertidigt, under stress, men også på mere permanent vis, f.eks. ved brugen af blodfortyndende medicin. Det er noget kun meget få taler om, fordi der er mange fordomme om det at indrømme, at man har udfordringer med sit sexliv. For mange kan medicinen godt være et midlertidigt problem, men hvis man ikke får talt om problemet, eller måske slet ikke snakker om det, fordi der kommer negative tanker ind i billedet, så kan det gå rigtig galt, og så får I slet ikke løst problemet.

Hvis nu I får ‘leget’ jer igennem denne fase, så er afsavnet mindre. Så kan I forsøge jer frem senere, når en erektion igen er mulig. Få talt sammen om tingene. Der er intet forkert i at inddrage sexlegetøj i jeres sexliv, og skriv gerne en kommentar hvis I har spørgsmål om emnet.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Sygdomme, Viden om og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Sexlegetøj er ikke kun for de kinky!

  1. Pingback: Anmeldelser af sexlegetøj?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.