Calendar Girl – hvis du kan lide erotisk læsning

Billede af Calendar Girl - bind 1Jeg er næsten færdig med sidste måned i første bind af serien Calendar Girl. Bogen er del af en serie på i alt 4 bind, og hvert bind dækker et kvartal. Første bind altså januar til marts, andet bind april til juni, tredje bind juli til september, og sidste bind oktober til nytår.

Vi har allerede været oversvømmet af 50 Shades of Grey. Den trilogi fangede mig aldrig, men jeg har lovet at ville give det en chance mere en dag.

Calendar Girl må jeg derimod advare imod. Den er STÆRKT VANEDANNENDE! Mia må hjælpe sin far ud af en kæmpe spillegæld, og hendes måde at løse dette på er som escortpige i sin mosters bureau. Hun møder nogle spændende mænd, og får ad denne vej åbnet op for hendes inderste følelser, tanker og behov – og det er rigtig god læsning.

Læsere af mine øvrige blogs vil huske, at jeg er en stor fan af afdøde forfatter Harold Robbins. Jeg har næsten alle hans bøger, og Audrey er simpelthen bare genial i sin stil. Det er erotisk dampende hedt uden at gå over stregen. Men det er helt til stregen, og det er rigtig god og afslappende læsning, hvis du godt kan lide de gode historier, der er krydret med lidt inspiration til lagengymnastikken.

Der er mange måder at vække sin indre tiger. 🙂

Rigtig god fornøjelse med bogserien, hvis du ikke er kommet i gang endnu – og hvis du også er kommet i gang med Mias historie, så må du hjertens gerne dele dine tanker i en kommentar her på bloggen.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i bøger og tagget . Bogmærk permalinket.

1 Response to Calendar Girl – hvis du kan lide erotisk læsning

  1. Henrik V Blunck skriver:

    Bind 2 blev bare endnu bedre, og nu er jeg gået i gang med bind 3, som dækker juli, august og september. Det er en fantastisk serie, som bare bliver bedre og bedre.
    Kan varmt anbefales som gave, hvis du kender nogen, som er glade for en god bog. Her er det så bare 4 gode bøger. Efter min bedste overbevisning langt bedre end 50 Shades of Grey. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.