Vejen til god analsex

I vores kultur er “sport i 2’eren” stadig ganske upopulært blandt nogle mennesker. Disse forbinder analsex med afføring, og noget ‘forbudt’ – andre vil mene det er noget gammeldags, men lad det ligge. Vejen til god analsex ligger ikke i, at manden tigger om at få lov til at prøve det, men tværtimod i, at han tager sig voldsomt sammen.

I et forhold hvor der dyrkes forspil, snakkes frit om tingene, leges med nye ting, er det ganske naturligt at lege med alle dele af kroppen. I de forhold hvor der er generthed over for nogle dele af kroppen skal man træde mere varsomt.

Der er mange fordomme om analsex. Det var faktisk en af grundene til jeg startede denne blog.

Det er vigtigt at forberede sig. Der skal glidecreme til, og der skal være kondom til rådighed, hvis man har tænkt sig at gå fra måsen til skeden – alt sammen noget du allerede har læst om her på bloggen.

I dag er jeg mest nysgerrig efter hvad DU savner af informationer om emnet, så jeg kan medvirke til at hjælpe jer til god analsex. Foreløbig god weekend – jeg ser frem til at læse jeres kommentarer… 🙂

Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.