Sexlegetøj – Shots Toys – Stor Dildovibrator med realistisk udseende

Billede af dildovibrator fra Shots ToysDenne vibrator er en oplevelse med fuld orgasmegaranti. Kvaliteten er helt i vinkel set i forhold til andre vibratorer på markedet. Her har Shots Toys forenet størrelsen fra en stor dildo med blødheden fra cyber skin (et silikonelignende materiale), som giver en meget realistisk følelse i forhold til en ægte penis.

Kvaliteten – 5 stjerner
Det er en lækker følelse at lege med denne dildo, og hun bliver straks glad for ligheden med den ægte vare. Årerne er tydelige og ude på hovedet er formen meget naturtro med forhud markeret på selve spidsen. Da motoren ligger i bunden af vibratoren er det en smart detalje at den forreste del er bevægelig når der efterlignes et blowjob.

Orgasmegaranti – 5 stjerner
Da man her har lavet en funktion hvor der skiftes mellem vibrationerne ved hjælp af en knap, der trykkes på i bunden af vibratoren, er der ikke noget med en besværlig knap, der skal drejes mens der leges med vibratoren. Pirringen er mega ophidsende på hende, fordi vibrationen skifter – og ikke bare er kedelig summen med præcis samme tempo, som det ses i andre vibratorer.

Støjniveau – meget lav
Det bedste ved denne vibrator er støjniveauet. Det er lavt. Stensikkert fordi det silikonelignende materiale i sig selv mindsker støjen. Men selvom lydniveauet er lavt, så er der bundtræk i pirringen. Særdeles ophidsende.

Størrelsen – 4 stjerner
Med en længde på 22 cm (19 cm kan indføres) og en omkreds på 15 cm (tykkelse på 5 cm) er der tale om en stor vibrator. Større end en almindelig erigeret penis, men hun vil elske dig for at give hende denne vibrator som gave. Der fås større, men det er absolut ikke nødvendig, for denne har en god blanding mellem materialekvaliteten, størrelsen og vibrationen, som gør den langt sjovere og mere effektiv end flere større dildoer. Du kan med fordel bruge en glidecreme til lige at vænne dig til størrelsen, men vil hurtigt opdage, at dine safter kommer til at supplere når du først vænner dig til den store vibrator. Den vibrerer præcis der hvor lystfølelsen er størst, og når det kombineres med en god fantasi vil du få nogle dybe vaginalorgasmer med denne vibrator.

Prisen – 299,-
Med en pris på lige under tre hundrede kroner, er der tale om rigtig god kvalitet for pengene. Det er et rigtig godt køb, og man kommer ikke udenom, at kvaliteten bare er langt bedre end meget af det plasticbras man ellers finder på markedet. Når prisen så ikke er højere, må det skyldes, at den produceres i meget højt antal, for den burde faktisk koste mere end den gør.

Kan vibratoren bruges analt?
Denne vibrator er ikke velegnet til analt brug, men til gengæld kan den bruges som krydderi i rollespil hvor I for eksempel efterligner en sandwich. Du kan med garanti godt lokke kæresten med på en gang sport i toeren, hvor du kan spille hovedrollen, mens hun har dildoen i skeden. Når først hun er fyldt dejligt ud er det en ekstra fed fornemmelse at du trænger op bagi – og der er ingen tvivl om I kan få nogle sjove lege med denne vibrator.

Batterityper – bonusinfo
Denne vibrator bruger 2 stk. AAA-batterier, som er de samme batterier som dem du bruger i din fjernbetjening til dit tv eller din bluray-afspiller, og det gør det noget nemmere, at man ikke skal have alle mulige forskellige batterityper på lager når der skal leges i soveværelset.

Overordnet vurdering
Denne vibrator vil være enhver kvindes drøm til en god pris. Du får en kvalitet som er i orden, samtidig med, at du får en størrelse, som giver den helt rigtige pirring. En erotisk oplevelse i særklasse, og der er ikke spor at udsætte på produktet overhovedet. Meldingen fra vores tester er, at det er en vibrator man ville give sin bedste veninde med tryg forvisning om, at hun vil få en oplevelse i topklasse.

Køb produktet herfra: http://www.winkwink.dk/shots-toys-stor-dildovibrator-m-realistisk-udseende.html.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Sexlegetøj og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.