Størrelsens betydning

Den evige diskussion, særligt blandt mænd, går på størrelsens betydning. Er den for lille? Er den for stor? Er den normal? Der er mange svar.

Nogle siger det er dem med små tissemænd, som mener størrelsen er ligegyldig – men det er ikke helt sandt. 🙂

Der er lavet flere undersøgelser, som påviser, at det væsentlige i forhold til sex er forspillet – introduktionen til sex.

Mænd kan tænde i løbet af få minutter. Så er vi klar til det hele. Sådan er kvinder generelt ikke. Det tager længere tid for dem at komme i stemning.

Hvad der så til gengæld ER forskel på er selve tykkelsen på en tissemand. Der er jo en god grund til hovedet er større før selve skaftet. Hvis man bruger HELE længden under selve akten får kvinden mere ud af sex, end hvis man kun laver små stød, som egentlig er ret egoistisk for sex handler jo om gensidig nydelse, hvis du husker hvad jeg tidligere har skrevet om sex både her og på bloggen Løst og fast om sex og samliv.

En kvinde sagde engang, at hvis kvinder kan lide manden der har tissemanden, så vil hun også kun lide sex med denne mand. Der er en ekstra dimension – en følelsesmæssig – som tager lidt længere tid for mænd at opfange…

Og når man generaliserer vil der altid være undtagelser.

Leave a Reply