Andre artikler om sex

Jeg skriver også andre artikler om sex end kun lige dem, der konkret kredser om analsex her på domænet Analguiden. Det sker bl.a. på bloggen Løst og fast om sex og samliv. Senest skrev jeg i dag en artikel med titlen Massage – få hele kroppen med, som jeg anbefaler jer at læse, hvis I gerne vil have bedre sex i jeres forhold.

Hvorfor skriver jeg så på flere domæner?

Det er der flere grunde til. For det første er det ikke KUN analsex, der dyrkes i et forhold. Der er så mange andre facetter af det seksuelle spektrum, og det vil jeg gerne give plads til på den anden blog, som så heller ikke kun er relevant for folk i forhold, hvilket den seneste artikel også bærer præg af.

Bloggen kan læses af alle, og jeg håber det kan være til inspiration at jeg delte bloggens adresse med jer.

God læselyst, og god weekend. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.