Andre artikler om sex

Jeg skriver også andre artikler om sex end kun lige dem, der konkret kredser om analsex her på domænet Analguiden. Det sker bl.a. på bloggen Løst og fast om sex og samliv. Senest skrev jeg i dag en artikel med titlen Massage – få hele kroppen med, som jeg anbefaler jer at læse, hvis I gerne vil have bedre sex i jeres forhold.

Hvorfor skriver jeg så på flere domæner?

Det er der flere grunde til. For det første er det ikke KUN analsex, der dyrkes i et forhold. Der er så mange andre facetter af det seksuelle spektrum, og det vil jeg gerne give plads til på den anden blog, som så heller ikke kun er relevant for folk i forhold, hvilket den seneste artikel også bærer præg af.

Bloggen kan læses af alle, og jeg håber det kan være til inspiration at jeg delte bloggens adresse med jer.

God læselyst, og god weekend. 🙂

Leave a Reply