Anmeldelser af sexlegetøj?

Jeg fik et spørgsmål fra en person, der havde læst den artikel jeg skrev i august 2016 med titlen Sexlegetøj er ikke kun for de kinky, og det spørgsmål vil jeg da gerne besvare. “Vil I anmelde sexlegetøj?” Som det ses af artiklen Sexlegetøj – Shots Toys – Stor Dildovibrator med realistisk udseende så har der været en enkelt test af sexlegetøj, og hvis flere firmaer har brug for det, kommer der måske flere.

Der kan ikke betales for den slags anmeldelser, for den redaktionelle kvalitet skal være i orden. Når jeg sender et produkt videre til en tester, så afprøves produktet, og bagefter tager jeg en snak med vedkommende om hvad der var godt, hvad der var mindre godt, om der er forskel i forhold til tidligere erfaringer m.v.

Når denne snak er gennemført, laver jeg et oplæg, som testeren får lov til at læse for at sikre, at jeg har fået det rigtige indtryk, og derefter kopieres teksten ind i et nyt indlæg her på WordPress-bloggen som en ny anmeldelse. Det kan altså godt tage lidt tid fra et produkt sendes til der er en anmeldelse her på Analguiden.

Hvis du sælger sexlegetøj, og mangler en anmeldelse kan du derfor skrive til kontakt-snabelA-analguiden.dk. Så aftaler vi processen, og du kan derefter glæde dig til at læse anmeldelsen her på bloggen. Hvis du har andre forespørgsler, herunder f.eks. ønsket om at annoncere her på domænet, så skriv til henrik-snabelA-analguiden.dk. Så finder vi ud af noget. 🙂

Rigtig god dag herfra.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.