En hed sommerflirt på vej?

Nu er det begyndt at blive dejligt lunt her i landet, og inden man ser sig om bliver badevandet også varmt med deraf følgende positiv indflydelse på strandlivet – og når det snart er sommerferie går turen måske sydpå. Det er, med andre ord, sæson for en hed sommerflirt.

Det er nu du derfor skal huske at det kan anbefales, at købe kondomer hos Kondomaten, for det ville jo være lidt uheldigt at skulle købe en klamydiatest efter ferien, fordi man ikke lige var opmærksom på seksuelt overførte sygdomme.

Det er jo superfrækt når varmen er i orden, og man finder god kemi mellem to mennesker. Det kan give noget rigtig god sex – for at sige det ligeud.

Men det er også værd at nævne, at ingen af jer kender hinanden i forvejen, så hvorfor risikere noget? I kan altid droppe kondomet når det bliver mere fast, om end det naturligvis altid anbefales ved analsex, og særligt hvis I bagefter får lyst til at dyrke ‘normal’ sex. Undgå bakterier der går den forkerte vej, som man ville sige i mere kliniske omgivelser.

Mange er påvirkede af pornoens verden, og tror det er ligegyldigt, men det er det bestemt ikke. Du kan altid google emnet. Det er ikke helt lækkert når det går galt – og i kampens hede glemmer mange lige en skylning mellem penetreringerne…

Anyway, god ferie forude til dig, hvis du skal på ferie – og god arbejdslyst hvis du arbejder igennem. Der er jo nogle, som sparer ferierne sammen for bagefter at tage en længere ferie hvert andet eller tredje år.

God dag herfra til alle. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Sygdomme og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to En hed sommerflirt på vej?

  1. Pingback: “Der tog de godt nok røven på dig!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.