“Der tog de godt nok røven på dig!”

Vi kender alle dette ordsprog. Det bruges i flere film, herunder bl.a. Olsen Banden. Selv Yvonne siger det, og ubevidst har vi nok alle medvirket til at bruge dette ordsprog. “Der tog de godt nok fusen på dig” ville være lige så stærkt, og alligevel er der meget omkring sport i 2’eren, som vi kan forbinde med sproget. Måske vi skulle have et bedre syn på denne vigtige kropsdel.

Selve analkanalen bruges jo til at komme af med affaldsstoffer – en yderst vigtig funktion. Vi kan ikke komme uden om denne kropsfunktion. Faktisk er den et vigtigt sundhedstegn, for der er intet så ubehageligt som enten forstoppelse eller, i den anden kategori, diarré…

Når det så gælder analsex, så er det klart, at alt afhænger af god hygiejne. Der er intet lækkert ved at skulle i gang med noget, der ikke er rent. Det tekniske kan du læse om i flere af artiklerne her på bloggen.

Her i denne artikel handler det om, at fokusere på måden vi omtaler hele området omkring kønsdele. Du vil opdage, at efterhånden som du rydder ud i alle de ‘forkerte’ fyldord, så ændrer din opfattelse af hele din krop sig. Det er værd at huske i denne tid hvor sommerflirts begynder at vise sig.

Rigtig god fornøjelse med alt det frække, og rigtig god dag herfra. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.