Vil du lege med S/M?

For dem som kunne have interesse i at lege med S/M, skal der også være en lille inspiration, og den kommer her.

Du kan nemlig begynde her på BDSM Porten ved at klikke på dette link:

Det er et for mig helt ukendt univers, men jeg synes der skal være plads til alle, og derfor deler jeg også gerne viden om dette til de nysgerrige, som vil udforske denne del af deres seksualitet.

Hvis du har erfaring med området, må du gerne smide en kommentar. Hvem ved om ikke, der måske sad andre som var ubekendte med området, men som måske kan finde inspiration ud fra dine erfaringer…

God weekend til alle. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Vil du lege med S/M?

  1. Heidi skriver:

    Sm er jo en betegnelse som dækker et bredt område, dels er der graden af det men mange tror når de hører ordet at det er ensbetydende med stor smerte osv nogle tror næsten det er en gyser . . .
    Nej det kan jo være alt fra et rollespil hvor den ene er domineres og den anden underkaster sig det kan være at lege med at binde den ene part have Bind for øjnene det kan være alt fra blide klask i røven til det mere avancerede hvor legen også indeholder Eks piske pads osv mange gange er det jo ikke sådan at der bare bliver tævet løs det jo nærmest en kunst at meste dette korrekt man kan nærmest sige at der her skelner mellem den dårlige og gode smerte for i de fleste tilfælde er det jo ikke planen at skade modparten tværtimod man kan læse meget mere om det emne ved at Google salgsteknik sm . Mange ser dømmende påpa emnet men hvorfor det da ikke anderledes end med så meget andet hver mand kvinde sin lyst . Det kan jo også være en leg hvor den ene part tager styringen over den anden måske har flere parterne i legen . Mange tror sm er det samme som bdsm mange ved ikke der er både blid og hård sm . Undre mig ofte at folk er så uvidende vi lever i 2017 og har internettet der kan vi lære rigtig meget taler ikke porno nej faglitteratur og lign ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.