En fræk aften skal forberedes ordentligt

En fræk aften skal forberedes ordentligt, og ligesom enten god rødvin eller champagne med chokolade eller frugt kan danne lidt af rammen, så er den gode middag og frækt lingeri også en del af den forberedelse, der kan sikre, at der virkelig kommer gas på komfuret.

Alt for mange par glemmer romantikken. De glemmer, at man ikke opnår sjov på lagnerne ved at tigge om, at få lov til at prøve nye ting. Der skal ild i komfuret, og når først du/I formår at gejle hinanden op, så er der ingen grænser for, hvad I kan opnå SAMMEN…

Tænk tilbage på den første tid I havde sammen. Dengang var der intet der var for frækt. Langsomt, men alt for sikkert, har I glemt at score hinanden på ny, og det skal der laves om på nu. I skal op i gear, og finde den glød, der gør, at I slet ikke kan holde fingrene fra hinanden.

Et godt sted at starte kunne f.eks. være:

Dernæst måske et besøg i vinafdelingen i din lokale Føtex eller Kvickly, og måske du kunne overraske kæresten/ægtefællen med muligheden for at vælge mellem to retter du ved I begge kan lide, og du så har købt alt ind, og er gået i gang med at lave maden når den partner, der kommer sidst hjem fredag eftermiddag, træder ind af døren.

Forkæl hinanden, og sæt gang i amorinerne.

Held og lykke med projektet. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i anbefaling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.