Den er ikke nogen fleshlight!

Passion Lady Vagina fra SexnettoJeg købte for nylig denne Passion Lady Vagina med testformål her til bloggen. Du kan se produktet ved at klikke på navnet. Dog anbefales det, at læse denne anmeldelse før du køber det…

Prisen fejler bestemt ikke noget: 29,-. Det lyder jo særdeles billigt, især sammenlignet med Fleshlight produkter.

Det positive først: det er et meget fint produkt de første par gange. Der er ingen tvivl om, at til prisen er det et fair produkt. Hvis du skal ud og rejse kan produktet være fornuftigt nokisær fordi det fylder mindre i bagagen.

Passion Lady Vagina udpakketDesværre var det så også det eneste positive, der var at sige om produktet. Allerede tredje gang gik der hul i bunden på produktet, og så bliver det hurtigt noget fedtet snask at lege med. 🙂

Hvis produktet skal gentænkes, så bør man nok ændre på formen, der bruges til at støbe produktet, så den lukkede del kan holde til mere end tre ganges brug.

Nu kunne jeg jo vælge, at tage det som tegn på enten voldsomt meget større udstyr eller udholdenhed end normalen, men da ingen af delene er tilfældet, så må vurderingen være to ud af fem stjerner. Den ene stjerne for forsøget, og den anden for prisen. Så absolut ikke værd at købe til ens egen samling, men måske nogenlunde acceptabel til rejsebrug.

Fortsat god påske til alle. 🙂

2 Responses to “Den er ikke nogen fleshlight!”

  • Tak for advarslen – jeg sad selv og overvejede netop den model, men ikke længere!
    Hvad kan du ellers anbefale inden for samme kategori af sexlegetøj?

  • Først og fremmest tak for din kommentar. Det glæder mig, du undgik en skuffelse. Jeg har fundet en anden og bedre model, men kan faktisk ikke huske hvorfra jeg købte den, men jeg skal nok skrive om den, når jeg har fundet ud af, hvem der har den bedre model – hvis de stadig har den på lager. 🙂
    Fortsat god dag herfra.

Leave a Reply