Sex og selvkontrol

Det er velkendt, at god sex kræver den rette mentale indstilling. Hvis man er egoist, bliver det hurtigt til en kedelig omgang à la to ryk og en aflevering… 🙂

Uden at være psykolog kan man også lynhurtigt genkende, at der ligger flere mønstre bag forbrydelser med seksuel karakter, herunder en grovhed i visse sammenhænge vi ikke har set før. F.eks. var der her til morgen en nyhed om en mobning af en lærling som antog en ret voldsom og ubehagelig karakter ifølge BT Online.

Nu vil der jo altid være dem, der forsøger at tale problemet ned. Den slags forbrydelser er ikke nye. Forskellen er bare, at vi efterhånden er begyndt at tale om dem – og heldigvis for det, for den slags må og skal ikke accepteres! Problemet med, at vi gennem mange år har talt dette ned er, at der i dag er kommet en adfærd, som også præger datingmarkedet. Prøv bare at slå #morpaatinder op på Instagram, hvor den dygtige meddommer på NybyggerneTV2 deler nogle af de beskeder hun får. Det er IKKE for sarte sjæle når nogen kan finde på, at skrive sådan som første hilsen til en profil på Tinder.

Der MÅ og SKAL være en adfærdsændring på dette område, for egoismen må ikke ødelægge samfundet – og det er alles opgave at få fingeren ud af gaskanalen når og hvis vi møder den slags…

Når det gælder seksuelle aktiviteter så må og skal man ligeledes være lydhør over for sin partner, og det gælder især sport i 2’eren, ligesom jeg kan forestille mig det samme må være gældende inden for f.eks. S/M. Stopord skal respekteres, og ligeså vigtigheden af, at det skal være gensidig nydelse at engagere sig i sex.

God grundlovsdag til alle. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.