Hvorfor så travlt?

Der er en ting, som altid har undret mig, når det gælder sex: Hvorfor har man så travlt? Travlt med at få det overstået. Der er nogle, som tror sex bare er som et toiletbesøg – noget der bare skal overstås…

Der er mange ting hvor tålmodighed er en god ting. Det er vigtigt at have når man lægger et puslespil eller samler en Lego-box. Tålmodighed er også vigtig for forskere. Ofte skal man kigge på resultaterne fra flere vinkler, før man får øje på den rigtige måde at finde hullet i grotten, der kan sende dig videre.

Det er præcis det samme med sex. 🙂

For et stykke tid siden havde man nogle kvinder inde i studiet hos Kanal 4 mener jeg det var, som fortalte om mange facetter af sex. En af påstandene var, at det var dem med små tissemænd, som gjorde meget ud af at give oralsex. Det var der ikke den store diskussion om, for det handlede jo om mænd. Fri jagtsæson, ikke sandt?

Tværtimod er der rigtig mange – mere modne – mænd, som for længst har erkendt, at hellere dyrke sex sjældnere, men så også gøre noget ved det. Det burde være til gensidig glæde for begge parter, at man ser det sådan… 🙂

Sex er ikke noget toiletbesøg. Det bør være noget vi nyder, ligesom en lækker hjemmelavet dessert eller nybagt kage er sjovere at nyde, når det ikke er noget, man indtager hver dag.

Da man var helt ung handlede det mest om at score. Om man så vedkommende igen var mindre vigtigt. Det var en streg på resultat-tavlen. Den holdning kalder vi i dag for playere – og heldigvis er deres dage talte, skulle man tro. Dog behøver man ikke se ret mange afsnit af Ex on the Beach, Paradise Hotel eller De unge mødre før det går op for seerne, at der rent faktisk stadig er nogle kvinder, som slet ikke har nogen selvrespekt. Uanset hvor skidt de bliver behandlet, så vender de tilbage til det man, meget høfligt, ville kalde en ‘fuser’, og som man som forælder ville kalde et ‘r*vhul’.

Det er yderst vigtigt, at vi som forældre lærer vores børn, at der er en KÆMPE forskel mellem sex og prostitution. Dels at det sidste ikke BURDE eksistere i et civiliseret samfund, uanset at nogle bliver sure når man siger det. Men lad os nu være HELT ærlige! Jeg har aldrig betalt for den slags, og kunne heller ikke drømme om at købe mig til sex. I gamle dage sagde vi ‘hellere end god spiller end et dårligt samleje’ – og dét princip holder jeg fast ved. Om onani så er et tabu for nogle kan jo være fuldkommen ligegyldigt, for faktum er, at onani kunne redde en hel del kvinder fra undertrykkelsen forbundet med den slavehandel, der dominerer et marked hvor de prostituerede bliver behandlet på en måde INGEN burde behandles. Og et marked som nogle usle kriminelle tjener rigtig mange penge på!

Sex derimod skal nydes, og en vigtig ingrediens i den leg forbundet med sex er, at man respekterer hinanden nok til at gøre noget specielt ud af det. Drop pligt-samlejerne, og nyd den sjovere sex, hvor I giver hinanden en af de mest knappe ressourcer, nemlig jeres tid. Alle får de samme 3600 sekunder hver time – og hver dag får vi 24 af dem. Det skal ikke spildes væk på dårlig sex, vel?

Så når I næste gang går i gang med lidt lagengymnastik, så giv tid til hinanden – hav glidecremen ved hånden, hvis der skal sport i 2’eren, og vis så hinanden, at I mener det alvorligt når I fortæller hinanden, hvad I betyder i jeres liv. Det er ikke kun noget man skal snakke om. Det skal vises.

Rigtig god fornøjelse – og fortsat fræk weekend herfra. 🙂

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.