Giv jer selv lov til at nyde hinanden – uden præstationsangst

Jeg har kort berørt emnet præstationsangst både her og ovre på Løst og fast om sex og samliv. I går var der kl. 16.05 et radioprogram på Radio24syv, hvor man bl.a. kunne høre sexolog Katrine Berling kommentere på sexlivet og orgasmer. Det var en meget interessant udsendelse fordi jeg fik min sms-kommentar med i udsendelsen.

Jeg skrev, at en stor del af problematikken i forhold til manglende orgasmer var simulation. Dette fik panelet til at nikke anerkendende (blev der sagt), og det er en væsentlig pointe. For hvordan skal din partner vide om noget kunne gøres anderledes, hvis du klapper i som en østers?

Der findes flere former for orgasme. Det er ikke KUN udløsningen for mandens vedkommende, og ligeså kan intensiteten også variere for kvinder.

Én ting er dog sikkert: mottoet ‘you can’t give a single girl relationship dick’ [du kan ikke give en single pige forholds-pik] holder stadig – og det var nemlig også en af pointerne i radioudsendelsen. At man giver sig bedre tid, og tillader sig selv at koncentrere sig om hinanden. Du kan høre programmet ved at klikke her: https://www.radio24syv.dk/programmer/55-minutter/35891472/kvinder-far-langt-faerre-orgasmer-end-maend

Der var rigtig mange gode pointer undervejs, så det kan varmt anbefales at lytte med via linket. Det er fuldkommen gratis, men det gør det bestemt ikke værdiløst. Tværtimod faktisk. 🙂

Fortsat god dag til alle. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.