You2Toys – Push It Støde Vibrator

Billede af You2Toys Push It Støde VibratorDenne vibrator – You2Toys Push It Støde Vibrator – er noget af det tætteste du kan komme på en rigtig penis. Kvaliteten er helt i top i forhold til andre vibratorer, og You2Toys har forenet de gode egenskaber fra en vibrator med en push-it vibration, der føles som om en rigtig penis bevæger sig. Hovedet bevæger sig frem og tilbage, og dette kan gøres i tre hastigheder, så du kan efterligne både den langvarige stimulation, men også den hurtigere bevægelse op til en mand er tæt på udløsning.

Kvaliteten – 5 stjerner
Det er en meget behagelig fornemmelse at lege med denne vibrator, og der er variation hen over længden, præcis som den ægte vare. Årerne er meget naturtro, og materialet føles meget glidevenligt ved brug både vaginalt og analt. Det sidste naturligvis når du husker at bruge en god glidecreme.

Orgasmegaranti – 5 stjerner
Den unikke kombination med 7 vibrationshastigheder og de 3 pirrende stødtyper gør, at du kan afpasse vibratoren helt efter dine lyster. Lydniveauet er diskret, og der er fuld valuta for pengene netop fordi denne vibrator bruger 3 stk. AA-batterier. Det er 50% mere power end i andre vibratorer, og forbavsende lavt strømforbrug selvom der er to motorer i gang når du bruger begge funktioner.

Støjniveau – diskret
Det bedste ved denne vibrator er støjniveauet. Det er diskret, selv når både stød og vibration er i gang samtidig.

Størrelsen – 4 stjerner
Med en længde på 27,5 cm (19 cm kan indføres) og en diameter mellem 3,2 og 4 cm er der tale om en vibrator, der er større end en almindelig erigeret penis. Hun vil elske dig for at give hende denne vibrator som adventsgave. De fås større, men det er absolut ikke nødvendig, for denne har en fantastisk blanding mellem materialekvaliteten, størrelsen og vibrationen, som gør den langt sjovere og mere effektiv end flere større dildoer.

Prisen – 249,-
Med en pris på lige under tre hundrede kroner, er der tale om rigtig god kvalitet for pengene. Den burde koste mere end den gør.

Kan vibratoren bruges analt?
Denne vibrator kan både bruges vaginalt og analt. I kan få nogle sjove lege med denne vibrator.

Overordnet vurdering
Denne vibrator er enhver kvindes drøm til en rigtig god pris. Du får en god kvalitet, samtidig med, at du får en størrelse, som giver den helt rigtige pirring. En fræk og unik oplevelse, og der er ikke spor at udsætte på produktet overhovedet. Meldingen fra vores tester er, at det er en vibrator du kan give din bedste veninde med forvisning om, at hun får en helt speciel oplevelse.

Du kan købe vibratoren herfra: https://www.sexnetto.dk/you2toys-push-it-stode-vibrator

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Sexlegetøj og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.