You2Toys True Black Oppustelig Buttplug med Vibrator

Dette er et billede af You2Toys buttplug med vibratorfunktionDenne buttplug – You2Toys True Black Oppustelig Buttplug med Vibrator – er en fyldig fornemmelse i forhold til en almindelig penis. Kvaliteten er rigtig god på denne buttplug, og You2Toys har forenet vibratorens egenskaber med en oppustningsfunktion, der føles meget speciel når buttplugen er inde. Oppustningen gøres med den lille ballon, som er kabelforbundet til buttplugen.

Denne buttplug kan især anbefales til par, hvor I gerne vil lege med tanken om en trekant, for med buttplugen i 2’eren kan I få fuldt udbytte af hans penetration i skeden. Der bliver meget trangere, samtidig med at vibrationen skaber et ekstra krydderi magen til det, I kender ved en trekant hvis den ene er veludstyret.

Den kan bruges af begge køn, og er især velegnet hvis manden gerne vil prøve analstimulation hvor der virkelig bliver tømt ud under udløsningen.

Kvaliteten – 5 stjerner
Det er en meget rar fornemmelse at lege med denne buttplug, og der er variation hen over længden, som du kan se af billedet i begyndelsen af anmeldelsen. Materialet føles, ligesom andet legetøj fra You2Toys, meget glidevenligt – selvom det naturligvis altid anbefales, at bruge en god glidecreme med alt legetøj, der skal bruges analt.

Orgasmegaranti – 5 stjerner
Den unikke kombination med 7 vibrationshastigheder og den trinløse øgning af størrelsen gør, at du hurtigt kommer i den syvende himmel. Lydniveauet er diskret, og der er fuld valuta for pengene, fordi vibrationen trænger igennem – også når den er fuldt oppustet. Det giver en dunkende fornemmelse, der kan matche afslutningen, hvor manden også vokser nær udløsning.Billede af You2Toys buttplug med lettere oppustet ballon - sikrer du føler dig helt fyldt ud, hvis du puster den helt op

Støjniveau – diskret
Det bedste ved denne vibrator er støjniveauet. Det er diskret, selvom effekten bestemt ikke bliver mindre af den grund.

Størrelsen – 4 stjerner
Med en længde på 19,9 cm (14,9 cm kan indføres) og en diameter der kan vokse til over 10 cm er der tale om en buttplug, der virkelig kan fylde dig ud. Ved indføring er størrelsen 2,6-4,6 cm før oppustning. Hun vil elske dig for at give hende denne buttplug som julegave. Den har en fantastisk blanding mellem materialekvaliteten, størrelsen og vibrationen, som gør den langt sjovere og mere effektiv end andre buttplugs.

Prisen – 299,-
Med en pris på lige under tre hundrede kroner, er der tale om rigtig god kvalitet for pengene. Den burde koste mere end den gør.

Kan buttplugen bruges af begge køn?
Denne buttplug kan, som alle andre buttplugs bruges af både mænd og kvinder. I kan få nogle sjove lege med rollespil, øvelser med prostatamassage m.v. alt efter jeres frække lyster.

Overordnet vurdering
Denne buttplug er en drøm til en rigtig god pris. Du får en god kvalitet, samtidig med, at du får en størrelse, der kan tilpasses til, at give den helt rigtige pirring. En fræk oplevelse, og der er ikke spor at udsætte på produktet overhovedet. Meldingen fra vores tester er, at det er drømmegaven, du kan give en veninde med et frækt glimt i øjet, for hun får sig en helt speciel oplevelse.

Du kan købe buttplugen herfra: https://www.sexnetto.dk/you2toys-true-black-oppustelig-buttplug-med-vibrator

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i anbefaling, Sexlegetøj og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.