Julekalenderen for alle

I år er det blevet til en komplet julekalender ovre på bloggen Julekalenderen for alle, og du er som læser her på Analguiden også velkommen til at læse med.

Jeg ved godt, det ikke har spor med analsex at gøre, men det vil nok alligevel interessere de fleste at følge med i både de podcasts og blogs, der kan anbefales, og derfor ville jeg lige skrive denne lille artikel, så du også kunne læse med derovre.

Det kan godt være, at der undervejs i december kommer artikler på denne og de andre blogs, jeg vedligeholder, men der er i hvert fald også fuldt fokus på at tjekke kontrolpanelet dagligt i WordPress. Der kunne være noget, som Akismet fejlagtigt tolkede som spam, der rent faktisk var en kommentar fra en læser, der ikke havde kommenteret endnu, som lige skulle tjekkes… 🙂

Du kan følge med på julekalenderen ved at klikke her: https://blunck.dk/julekalenderen-for-alle/

Alle læserne ønskes en rigtig god uge.

Leave a Reply