Lad foråret inspirere og motivere til nye oplevelser

Det kan ikke siges for tit: foråret er altid en kærkommen oplevelse. Det giver fornyet energi, når temperaturerne når over frysepunktet, og nu er det tid til at forberede nye og sjove oplevelser. Det gælder både uanset om du er single eller i forhold.

Det er ofte nemmere for singler at beholde den friske indstilling, hvorimod alt for mange kommer ind i en hverdags-trummerum når de har været længe i et forhold. Jeg så engang en film, hvor ægteparret havde en snak om, at det var svært at trække en ny kanin op af den samme hat.

Men sådan behøver det IKKE at være, vel? 🙂

Et ægtepar jeg kender, har pardage, hvor de skiftevis har en dag hver måned hvor DE bestemmer hvad dagen skal bringe. Det giver 12 indlysende fordele: seks af dem, hvor DU får opfyldt dine ønsker og seks chancer for at se hvad din partner ønsker. Selvom deres dage ikke nødvendigvis handler om typer af sex, men f.eks. hvilken mad eller oplevelse de ønsker på dagen, så kan I jo krydre dette ud fra hvordan I tænker.

Det vigtigste er, at huske FORNYELSEN i forholdet. Ikke at falde hen, og lade hverdagen gentage dagene i en lang kedelig kæde af ensartede perler, som kun afviger på farven…

Held og lykke med projekt forår, og projekt kærlighed i jeres forhold. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.