Brug Påsken på lidt sjov

Det kan være en rigtig god anledning til at lege lidt mere udfordrende her i Påsken, der i år falder midt i april. I får nogle fridage hvor I kan sove længe. I kan udforske hinanden mere intensivt og med langt mindre stress når I ved, at I kan sove længe efter I rigtig har givet den gas.

Alligevel oplever man par, som slet ikke udfordrer dette. Fridagene klattes væk, og forholdet får ikke den fornødne energi, så mit bedste råd til jer som par er at få talt mere sammen, kysset mere, og få lidt mere gas på sexlivet nu hvor I får foræret en masse tid til hinanden.

For at sige det ligeud: hvis ikke du har lyst til at give den gas med din partner, så er du enten i det forkerte forhold, eller også har du de forkerte prioriteter i forhold til jeres relation. Så er det på høje tid, at I får læst min e-bog om at blive en bedre kæreste. Bogen hedder:  Kend din kæreste.

Med de ord: god Påske. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i anbefaling og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Brug Påsken på lidt sjov

  1. Pingback: Tid til at forberede en fræk Påske – Analguiden.dk – Din guide til viden om analsex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.