Brug Påsken på lidt sjov

Det kan være en rigtig god anledning til at lege lidt mere udfordrende her i Påsken, der i år falder midt i april. I får nogle fridage hvor I kan sove længe. I kan udforske hinanden mere intensivt og med langt mindre stress når I ved, at I kan sove længe efter I rigtig har givet den gas.

Alligevel oplever man par, som slet ikke udfordrer dette. Fridagene klattes væk, og forholdet får ikke den fornødne energi, så mit bedste råd til jer som par er at få talt mere sammen, kysset mere, og få lidt mere gas på sexlivet nu hvor I får foræret en masse tid til hinanden.

For at sige det ligeud: hvis ikke du har lyst til at give den gas med din partner, så er du enten i det forkerte forhold, eller også har du de forkerte prioriteter i forhold til jeres relation. Så er det på høje tid, at I får læst min e-bog om at blive en bedre kæreste. Bogen hedder:  Kend din kæreste.

Med de ord: god Påske. 🙂

Nøgleord: , , , , , .Bogmærk Permalink.

Om admin

Erfaren herre der længe har interesseret sig for rigtig god sex, og som har bestemt sig for at dele sin viden med andre til fælles glæde og nydelse for læserne.

Et svar til Brug Påsken på lidt sjov

  1. Pingback:Tid til at forberede en fræk Påske – Analguiden.dk – Din guide til viden om analsex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.