Dyrk ikke sport i 2’eren hvis I skal til Brunei…

Det har næppe undgået nogens opmærksomhed, at Brunei har indført ny lovgivning på sexområdet. Deres forbud mod analsex gælder ikke kun for homoseksuelle, men også når heteroseksuelle dyrker denne form for sex. Det kan læses i DRs artikel om emnet, hvor der fx kan læses:

DR skriver, med BBC og The Guardian som kilder: “Udover homoseksuel sex kan også udenomsægteskabelig sex, analsex, røveri og tilsværtning af profeten Muhammad straffes med døden efter den [nye] lovgivning.

Jeg skrev i 2016 artiklen med titlen Analsex ulovligt flere steder i Amerika, hvor bla Las Vegas er et af stederne, hvor man ikke skal fornøje sig med denne form for sex.

Hvis du derfor er i gang med at planlægge en kommende ferie, og måske er faldet over Tripadvisors side om landet Brunei, så kan det stærkt anbefales, at tænke sig om en ekstra gang før du booker. Det er ikke helt sjovt, hvis man risikerer straf for lidt sport i 2’eren, som danske par vil mene var helt ‘normale’, når landets love siger noget andet, vel? 🙂

Det er ganske tankevækkende, at man i det 21. århundrede vil lovgive om folks lyster, men folk kan tydeligvis finde på hvad som helst i religionens navn.

Andre lande ser dog mere frit på dette for at styrke deres turistindustri, og man kan da håbe, at ledelsen i Brunei besinder sig, når først folk holder op med at besøge landet.

Alle ønskes en rigtig god dag herfra.

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Analsex og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.