Er du klar til maj som international onanimåned?

Ja, jeg ved godt, at nogle bliver irriteret over, at hver måned har sit tema, men lad os nu tage det fra den positive synsvinkel. 🙂 Ligesom november er måneden hvor mændene lader skægget stå som støtte for kampen mod kræft, så har maj måned siden 1995 været international onani-måned.

Faktisk er 7. maj helt konkret international onani-dag. Uanset om du er single eller I er et par, så kan onanien have en meget vigtig rolle for det gode sexliv.

Det handler om, at lære sin krop at kende. Finde sine erogene zoner, og være mere bevidst om, hvad der er godt og hvad der er mindre godt. Alle mennesker er forskellige, selvom vi har en tendens til at tro, at der er nogle faste ting, som er helt ens hos alle.

Der er naturligvis de indlysende erogene zoner, nemlig kønsorganerne, men mange har helt særegne steder, der tænder dem, og det skal man turde stå ved, for det er til gensidig glæde, når ens partner ved, hvad man synes rigtig godt om.

Derfor: lad maj være eventyrets måned. Gå ombord i legen, spillet – og inddrag gerne hinanden, så I sammen får udforsket mere af dette fantastiske univers.

Rigtig god fornøjelse til alle bloggens læsere. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.