Glemmer vi kærligheden i sex?

Der er mange misforståelser når det gælder sex. Mange af dem er, desværre, nogle som vi mænd begår. Jeg har hørt flere tale om sex som om de var følelsesmæssige analfabeter, og det får mig til at stille dagens spørgsmål her på bloggen: Glemmer vi kærligheden i sex?

En af de største misforståelser i det seksuelle univers er fokuseringen på det overfladiske.

Mænd, der synes deres kærester har for små bryster (og andre som synes de er for store), og andre, der har problemer med kærestens vægt, højde eller andre fysiske hovedtræk. Sjovt nok spørger deres kærester ikke efter en større penis eller alle de andre ting man modsat KUNNE kræve, hvis ligestillingen var fuldt indfaset blandt alle her i det 21. århundrede

Der er én ting jeg simpelthen ikke forstår: hvorfor søger folk sammen, hvis ikke de er interesserede i hinanden? Søger vi kun en partner, så vi kan forandre vedkommende?

Det ER vigtige spørgsmål at stille sig selv, for det vil ALDRIG lykkes at få kærligheden til at trives hvis ikke vi tør erkende, at der er noget fundamentalt galt med den måde vi TÆNKER på

Kærlighed kan udmærket trives selvom det seksuelle lejlighedsvis står stille i kortere eller længere perioder. Det er alt sammen et emne man kan skrive en masse om. For nogle er det en løsning at åbne sit forhold, for andre skal der mindre stress til og bedre planlægning for at få det erotiske på plads igen. For andre er det et spørgsmål om medicin for at få gang i lagengymnastikken. Fælles for alle de løsninger er dog, at man er LØSNINGSORIENTEREDE når man tænker sit forhold igennem.

Det med at ønske sig, at ens partner havde større bryster er FOR plat!!

Det kan ikke siges for tit, men plastickirurgernes ønske om at skabe det perfekte menneske er en illusion, og den holder slet ikke i længden, for vi ser jo netop, at når folk først får gjort noget ved en ting, så skal de supplere med noget andet, tredje, fjerde – og så kører møllen!

Elsk dig selv først. Før kan du ikke give hverken kærlighed eller opmærksomhed til andre.

Vi er blevet rigtig dygtige til IT og teknik, men på kærlighedens område er det som om vi befandt os i middelalderen, og det endda til trods for at der ALDRIG før har været så mange tv-programmer, podcasts, bøger m.v. om emnet. Vi opfatter åbenbart ikke emnet som relevant for os selv, men elsker at give råd til andre om emnet…

Det kan du ændre. E-bogen Kend din kæreste kan hjælpe dig til at blive en bedre kæreste. Al fælles forandring starter med os selv.

Alle drømmer om at ændre deres partner, men glemmer at se hvorledes vi selv kan bidrage til en forbedring af forholdet. Lad ikke dette ske for jeres forhold. Der er brug for en ny begyndelse for disse par, og alligevel er alt for mange så meget vanedyr, at de alt for sjældent forholder sig til det faktum, at den fælles forandring STARTER med OS SELV.

Held og lykke med projektet – og god dag til alle. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.