Analsex som krydderi på sexlivet

Der er mange, som har problemer med at få introduceret analsex i repertoiret på lagnerne, og let’s face it: det kan have sine årsager. Hvis man er fantasiforladt og egoistisk i sengen, så er der næppe nogen chance for, at partneren siger ja til forslaget. Det kan I lave om på, og her vil jeg gerne foreslå, at I sammen læser den guide om analsex, som websexolog Maj Wismann har lavet.

Du kan læse hendes guide herfra: https://websexolog.dk/guide-til-analsex/

Det er stadig et område, som kun meget få taler åbent om, og det har hele tiden været formålet med denne blog, at fjerne fordommene, og hjælpe folk til en bedre forståelse for, hvor sjovt det kan være, at eksperimentere lidt med sit sexliv.

Så hvis I er godt i gang med at nyde sommerferien, så har I tid til at fordybe jer i artiklen, jeg henviste til, og I ønskes en fortsat god sommer. 🙂

Leave a Reply