Nyt tema her på bloggen

Da det blev nødvendigt at opdatere PHP-serveren for domænet, viste det sig, at det gamle tema – Adult Night – ikke længere kunne følge med. Så var der kun én ting at gøre, finde et nyt tema til denne blog.

Sådan går det engang imellem med WordPress. Det er et super godt CMS til at blogge med, men der kan opstå huller, hvis nogle designere og programmører ikke vedligeholder deres produkter.

Det er nu ganske nemt at rette op på, hvis man har lidt viden om både PHP og MySQL. Det sidste til at fastholde indholdet på bloggen, som jo er styret af en database.

Hvorfor skriver jeg så om det?

Dels for at sikre, du ikke bliver overrasket over det nye udseende, men også, så du ved, at jeg aktivt leder efter et passende tema til bloggen. I første omgang handlede det om fejlretning, som fik bloggen til at gå helt ned, men det er ikke helt ligegyldig hvilket tema der kører.

God dag til alle læserne. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.