Snart 7 år og 81 indlæg siden 19.3.2013

Det er snart 7 år siden, jeg startede denne blog. Der er siden dengang udkommet 81 indlæg, og enkelte af dem er løbende blevet opdateret. Nogle har spurgt, hvordan man kan være seriøs og så skrive om sex. Jeg har altid grinet lidt af dette, for nogen skal jo gøre det, som jeg plejer at sige… 🙂

Der er brug for seriøs viden på mange områder inden for sex. Nogle startede med blowjobs, andre har specialiseret sig særligt med kvinders orgasmer, og andre har haft fokus på mænds præstationer. Hver blogger vælger sine nicher – og det har jeg også gjort af flere grunde.

Dels er det min påstand, at folk i alle aldre har brug for seriøs viden, og det gælder ikke kun de unge og måske mindre erfarne, men så sandelig også dem, der mener sig mere erfarne ude i det seksuelle. Faktisk er der mange dårlige vaner, der skal ‘aflæres’, hvis man har tillagt sig dårlige vaner.

En af mine påstande er, at kvinder skal holde op med at simulere. Det giver dovne mænd, når der mangler kommunikation om både det gode og det mindre gode. Den holdning har jeg spredt i flere indlæg her på bloggen.

Jo mere vi anstrenger os på at fokusere på partnerens velbefindende, jo mere vil hun nyde sex med sin kæreste.

Sex må aldrig blive noget hverdags-halløj, der bare skal overstås. Det er ikke et toiletbesøg. Det bør handle om gensidige følelser, og det at man rent faktisk er så glad for sin partner, at man gør sig umage…

Jeg håber du har nydt bloggens mange artikler. Hvis der er noget du savner mere informationer om, så brug kommentarfeltet. Det bider ikke. Tværtimod, så er feedback vigtig for at tilpasse indholdet til lige præcis det I savner.

Rigtig god dag til alle herfra. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.