Temalørdag på DR2 om det mandlige kønsorgan

Det er ikke sikkert alle ved det, men temalørdagene på DR2 er ret ofte nogle interessante temaer, og i aften handler det om det mandlige kønsorgan, penissen.

Aftenen starter kl. 20, og du kan se frem til disse programmer:

Man kan mene meget forskelligt om emnerne. Nogle bryder sig ikke om den slags tv-programmer, mens andre ser det som en god chance for at få svesken på disken. Jeg tilhører den sidste gruppe, også selvom det i forhold til temaet kunne lyde lidt underligt. 😉

Jeg håber aldrig temalørdagene bliver afskaffet. Det er public service på højt plan, hvor man endelig kan fokusere på et emne over 2½ time frem for det sædvanlige med tre kvarter á la det vi kender i Operation X på TV2 (som bagefter kritiseres for formatet) eller Kontant på DR (hvor sager ofte er længe undervejs før de lander på sendefladen). Ikke at nogen af de programmer ikke kan være seværdige, men hvis der er mere materiale end til en ‘normal’ udsendelse, så er det bedre at udvide et program, frem for, at man skal vente en hel uge på opfølgningen.

Jeg er i hvert fald kæmpe fan af formatet, og ville lige dele det med jer, kære læsere, og ønsker rigtig god fornøjelse med programmerne.

Fortsat god weekend til alle læserne. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Viden om og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.