Tid til at forberede en fræk Påske

Faste læsere vil måske huske, at jeg i marts sidste år skrev en artikel med titlen Brug Påsken på lidt sjov, og derfor tænkte jeg, at jeg i år ville skrive i god tid om Påsken, så I måske kunne få endnu mere ud af Påskeferien, når den falder i uge 15 i år.

Det behøver ikke være dyrt, at forberede lidt sjov. Det kunne være, du kendte en ung og frisk studerende, som ville tage ungerne på en overlevelsestur med telt og naturvandring eller en dag eller to i svigerforældrenes varetægt.

Nu til dags er det nærmest et tabu, at sørge for alenetid som kærester, men det er faktisk rigtig synd, for det er netop vigtigt, at vi som par får lidt tid sammen. Om det så ‘bare’ er en dag eller to, så giver det så meget næring, at kunne snakke sammen, og genfinde gnisten, så det er hver en krone værd, at være lidt kreativ. Både for ens egen men også børnenes skyld, for de får jo gladere forældre…

Stå ved behovet for alenetid

Det er derfor vigtigt at bryde med denne form for fælles hysteri. Man må godt stå ved behovet for alenetid, og folk skal slet ikke blande sig i, hvordan andre får forholdet til at fungere.

Der er altid de smarte mennesker, som synes man sagtens kan dyrke forholdet selvom man har børnene rendende om ørerne, og det skal der også være plads til. Der er bare sjældent nogen evidens for, at det nødvendigvis skulle være BEDRE end dem, der står ved behovet for alenetid.

Uanset hvad I vælger, så har I nu fået en reminder om, at I har chancen for, at få mere ud af Påsken, og jeg håber alle vil tage imod det gode råd med samme positive intention, som det er skrevet med.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere, og god weekend forude. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Tid til at forberede en fræk Påske

  1. Pingback: Salget af sexlegetøj stiger i disse Corona-tider – Analguiden.dk – Din guide til viden om analsex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.