Salget af sexlegetøj stiger i disse Corona-tider

Det var en yderst positiv nyhed da jeg i dag under en liveudsendelse med favorit-websexologen Maj WismannInstagram hørte, at en af leverandørerne af sexlegetøj havde haft stigende salg her under nedlukningen.

Det er jo ingen skam at udnytte et godt tilbud, når nu der er lukket ned for så mange andre ting, der ellers stjæler vores opmærksomhed. Sinful havde, da artiklen blev skrevet, forårsoprydning med rabat op til 60%.

[Opdatering: 17/8 kl. 22:39: Da tilbuddet var udløbet, er der nu link til Dagens deal, som måske også kunne friste]

Hvis du i øvrigt selv har tid, måske til frokost ved computeren, så er det kl. 13 Maj starter disse livesessioner, og emnerne er ikke kun sex. Det handler lige så meget om parforhold, hvad man får tiden til at gå med i disse corona-tider m.v. Super hyggeligt faktisk, så giv det en chance en af dagene.

Min seneste artikel om at det var tid til at forberede en fræk Påske faldt lidt igennem nu hvor næsten alt har lukket, men principperne kan stadig bruges måske til pinse eller en anden højtid hvor I har nogle fælles dage fri. Det ER helt ok at erkende behovet for alenetid, så giv jer selv den gave når I får muligheden for det.

Rigtig god fornøjelse derude i karantæneland. Pas på jer selv og hinanden. 🙂

Om admin

Jeg er en erfaren herre der længe har interesseret mig for at være med til at skabe rammerne for endnu bedre sex, og som har bestemt mig for at dele min viden med andre til glæde for læserne.
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Salget af sexlegetøj stiger i disse Corona-tider

 1. Missgrey skriver:

  Fantastisk blog, som du har her. Du har ret i, at salget af sexlegetøj virkelig stiger i disse dage. Har du et indlæg, som vi bør læse som inspiration til analsex? Vi har vedhæftet en ultimativ guide hos os. Tak fordi vi må læse med. Hilsen Missgrey. 🙂

  • admin skriver:

   Tak for kommentaren.
   Ja, der er indtil flere gode artikler om emnet. Jeg har udvidet lidt på emnet, så det ikke kun er analsex, men også almene områder inden for sex og parforhold jeg behandler. Mest af alt fordi analsex helst ‘kun’ skulle være et krydderi. Hvis det dyrkes konstant kan det blive trivielt – og det vil man jo for alt i verden gerne undgå ikke sandt. Jeg kaster straks et blik på jeres guide, og ønsker god dag herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.